Untuk apa gua letak nuffnang ni pun gua tak tahu.

Saturday

Butthurt

.

sakit bontot aku doh.. tp sakit lg hati aku tgk game Netherlands vs Brasil... kalau fair play takpe la, ni dah la reff asyik tiup wisel jek... A. Robben lak asyik jatuh.. kasar sikit pon jatuh, lu main masak2 la bai... Fuck ahh!!!

and and, aku lagi fuck "FANS YANG MACAM LALANG". WTF man??? aritu sokong Brasil, tiba2 je suruh Brasil balik sebab dah jangka Brasil akan kalah... shame on you!!!

update#
I'm proudly to say, I'm a fans of England, Uruguay & Spain.

Go Forlan, go Villa! hahaha... 

I'm beginning to like underdog teams. Senang kan? Harapan tak tinggi, so kalau kalah pon tape...

3 comments:

AINNZ ABIGGAILL said...

ya!!! pemain neds memang macam @^%@^%# , refree plak cam bingai..

and part penyokong lalang , mmg ramai lalang dikalang manusia..stupid.mase menang beria, bila kalah tukar team..

I'm proud to say "saya peminat England , Germany & Japan!!"

Super AL said...

hahaha, ok2.. Germany is good...

tuwuffa said...

oezil...yup3, germany!
neds penyangak besa...hampeh!