Untuk apa gua letak nuffnang ni pun gua tak tahu.

Friday

Paul the Octopus #2

.

maaf la atas kesilapan entri aku sebelum ni... sebenarnya perlawanan final diantara Spain & Netherlands nanti, Paul telah memilih Spain.


jadi, dengan ini aku menarik balik kata2ku di entri yang lepas;
macam EURO 2008 yang lepas, ramalan Paul betul semuanya kecuali ketika final, dimana Paul memilih Germany. Tapi akhirnya Spain jugak yang menang. adakah anda begitu yakin yang Paul sebenarnya memilih pemenang di peringkat final, bukannya yang akan kalah?

haha, mungkin waktu EURO 2008 dulu, Paul masih belum mahir, so predict ada sikit salah. Skang dah 2010, dia pon dah makin matang, dah 2 tahun dah dia, so dah mahir la.. Haha, aku suka putar belit? sukati aku la...

Paul jugak dah predict perlawanan penentuan tempat ketiga antara Germany & Uruguay, dan Paul pilih Germany. mungkin sebab takut digoreng rempah.. hahaha... Yang hebatnya, Paul The Octopus dah macam ada rancangan sendiri apabila beberapa buah stesen TV di Spain, Germany, Netherlands and Uruguay interrupted rancangan yang tengah keudara dan menayangkan Paul memilih pasukan yang mungkin menang. Femes seyh sotong ni...

btw, jgn lah taksub ye, nnt syirik... daripada dok taksub dengan sotong, apakata korang usha2 jersey2 ni.. kot2 la teringin nak beli kan... tp macam mahal je.. apa daa amazon, jual yg cilok dah la.. hahaha...














.

3 comments:

AINNZ ABIGGAILL said...

Germany harus menang dan spain juga harus menang..kalah kan NEDS yang NERD tue

Super AL said...

Germany dah mng, tggl Spain je lg... Neds yg nerd?? nerd tu baik, ni suka diving2 mana baik..

HEROICzero said...

latest, paul ni predict England akan menang bidaan piala dunia 2018. hope so lah!