Untuk apa gua letak nuffnang ni pun gua tak tahu.

Wednesday

Damn True

Baru-baru ni, gua terbaca dari blog Sarkasis entri pasal sekarang budak2 pun dah berfesbuk. Sila baca entri tu di SINI.

Dengar macam sarka lebih kan? Tapi serius, aku baru jumpa je tadi. Satu family, dari mak bapak, abang long sampai ke adik-adik semua ada fesbuk. Ok, normal la tu kan. Tapi, adik bongsu family ni, baru berumur dalam 4 5 tahun.

Wattefook???? 4 @ 5 tahun?

Boleh ganti surat beranak dah fb budak tu, sebab detail dalam info tu dah lengkap.

1 comment:

Lucifer said...

trust me, ada kawan aku buat untuk bakal anak.