Untuk apa gua letak nuffnang ni pun gua tak tahu.

Tuesday

Merdeka! Merdeka!



Yahuuu!!!!!!!!!! Merdeka! Merdeka!

Baru tadi jek aku menyetelkan final paper final exam aku. Jadi bebas sudah aku dan kawan2 aku untuk penggal pertama 2010 ni. hahaha... best siot...

OFFICIALLY WE ARE FREE NOW!

untuk final yang kali ni, Alhamdulillah. Paper mostly aku leh buat, cube last paper td agak kureng sket. Petang ni estudiantes from EIM4c akan cuba untuk menumbuhkan tanduk2 dan pg enjoy di KLC (bukan KLCC okay).. eleh, giant je pon... tape2, sana ada bowling yang aku tak minat pon, panggung yang econ x cukup, n ada karaoke yg lagu dia tapenah nak update. Ok la kan dari takde pape kan? hahaha.... nnt aku update psl lepaking tumbuh tanduk ni...

preparation before masuk exam hall.


semua pakat tengok tepi, ada awek lawa lalu oii!!!!



ketika exam sedang berjalan. sempat lagi en aku snap gambar. hahaha... yela, aku kuar time ada lg sejam nak abeh... paper ni lama siot, 3 jam kot.....



lepas exam, kita minum dulu ayaq gedegang (bak kata melmel)


pa lagi, jom la siap-siap. kita pg ENJOY!!!!! hahahaha


2 comments:

HEROICzero said...

peh.. dh abes paper.. aku last paper esok, roomates semua dah siap2 kemas bilik.. damn!

Super AL said...

adil, esok je pon.... beza sehari je...