Untuk apa gua letak nuffnang ni pun gua tak tahu.

Thursday

Double Standard #2

Pernah nampak sign board macam ni?


MASJID LAMBANG PERPADUAN DAN KESEJAHTERAAN


pastu, pernah nampak tak yang ni kat masjid?


apa yang perpaduan dan kesejahteraan kalau fight je memanjang. 

3 comments:

eszol raar said...

weyh,ltak la button like fb kat blog kau weyh

Sca Ndx said...

duhh. politik. share kat button bwh tu kan leh

Kays said...

haha, ni bukan politik. lebih tumpu pada perpaduan.

dah3, dah ada dah button like tu.