Untuk apa gua letak nuffnang ni pun gua tak tahu.

Thursday

Klasik!

Korang ada simpanan CD atau kaset? Cover album tu semua cantik kan. Tapi kalau korang tengok cover piring hitam, lagi cantik. Artwork memang mantap. Ni ialah simpanan piring hitam abang aku. Kumpul waktu kat England dulu. Jom usha. Klik "read more" untuk tengok gambar seterusnya.


 Black Sabbath


 The Beatles






Def Leppard


 Perise Bon Jovi, mai peberet.


 UB40


 Pink Floyd cover depan.


 Pink Floyd artwork dalam.


 The Rolling Stones


 Aerosmith


ada banyak lagi sebenarnya. Nanti lah aku update. Kalau rajin.

3 comments:

eszol raar said...

perghhhh~

Sca Ndx said...

cool weh.
dah amcam almost famous dah

Kays said...

ada byk lg, sayangnya ada yg dah kena air. Cover ni buat dari kertas, lebih kurang la.. so bila kena air mmg hampeh la..