Untuk apa gua letak nuffnang ni pun gua tak tahu.

Saturday

Grandmaster of "The Arts of Trolling"

Tahu sapa grandmaster of trolling di Malaysia? Obe? No! Hes just one of the /k/. Nothing great about him as a troller. Just good. Ini, aku persilakan, raja segala raja segala raja kepada trolling. Bukan dalam internet je, tapi dalam real life jugak.

Mempersembahkan,

Semua orang kenal beliau. Satu Malaysia tahu. Dia troll orang-orang dalam perfileman kononnya nak buat pecah panggung 40 juta. I mean, ingat dia bodoh sangat ke nak target gila tinggi camtu? Tapi dia masih buat. Dan ramai yang bengang dengan dia. Ada yang sanggup melepaskan geram di wall facebook beliau. Kesian, mereka sudah di troll.

Ingat tak pasal facebook konon nak tutup? Sekali lagi dia buat statement power nak buat DRbook2u. Semua orang tunggu website tu bukak, nak bahan beliau. Tapi sampai ke sudah pun tak bukak2. Sekali lagi, beliau berjaya.

Lu pikir lah sapa dia.

Di akhir hari, beliau tetap kaya, bini hot, dan ditemani oleh banyak LULZ.

update; Kita sepatutnya menyanjungi beliau. Beliau sangat hebat.

5 comments:

Raihana Izzati said...

Kah3. ok aku benci sebab dr. rozmey xpakai gincu merah dalam pic tu. itu harus.

Yang pecahnya, pecah perut 40 juta orang(atau lebih) gelakkan kebodohan dia.

Kays said...

gicu? jap gua try...

kita jgn gelakkan beliau, kita patut sanjung beliau tau.

eszol raar said...

babiiiiii!!!!!


gua pun x terfikir pasal bnde ni


nk kne buat enrty utk lu ni

Kays said...

kui3.

Sca Ndx said...

demm. aku pun kena weh. hahah