Untuk apa gua letak nuffnang ni pun gua tak tahu.

Saturday

Filem Aksi

Banyak betul filem aksi dari Malaysia ni sebenarnya. Tapi, satu la aku tertanya-tanya. Apa yang aksi? Kamera je aksi lebih.

I mean, come on la. What the fuck are the cameraman doing? Go along with stunt man or what? From one shot to another, in just a second. Apa gila ka?

Tengok lah film KL Drift. Apa gila ke, time race, kejap zoom tayar, kejap lagi ekzos, pastu side mirror, sticker tepi. Just show the effing race la. Lanci aaauuuwwwww nyah!.

2 comments:

eszol raar said...

lu komen mcm lu dah ade master seni perfileman la bro

lulz

tu nama nye dynamic perspective

pi tgok trailer KL Gangster

Kays said...

aku ada spm je. tak pandai. tapi benda alah yang lu kata ni, apa jadah byk sgt dlm filem?